Lite virkat 👍🏻

Nu har jag gjort ett par till ToffelRaggisar som jag kallar dom.

Denna gång blev det ett par som är Grå/Svarta i ett 100 % Akryl garn. Mina röda som jag gjorde först är så varma o sköna så dom används nästan varje dag.

Jag tycker att det är så tråkigt att det inte finns något intresse för Virkat och Stickat handarbete för det är både varmt och snyggt. Jag som använder min virknål som terapi har ju snart ett stort lager med saker jag inte får sålt. Det är tråkigt och synd tycker jag att det inte går att sälja. Har många av mina alster ut på tradera så vi får väl se om det blir något sålt. PGAHandarbeten heter jag där om ni vill kika på det.

Jag vet inte om det är för att jag gör så enkla saker som alla andra oxå gör, jag orkar inte sitta med saker som tar tid att göra utan det ska gå fort. Tålamod har jag inget längre tyvärr. Snabbt och enkelt ska det vara.

Försökte mig även på ett par små raggisar till mina människor men det gick inte så bra, vet inte om det berodde på att garnet var för tjockt eller vad det kan vara. Dom blev så stela att man inte kunde böja på dom ens. Tråkigt för dom var jätte söta.

Det började bra men sen blev det knas och bara att repa upp. Så nu har jag bara detta kvar och vet inte riktigt vad jag skall göra än men jag kommer nog på något.

Så här små och söta skulle dom ha blivit men men jag får ta nya tag någon annan dag.

Funderar på nu att prova att virka en necessär, det har jag aldrig gjort så det kan ju vara kul att prova något nytt. Ni får ha en fin dag i kylan.

/P

2 reaktioner på ”Lite virkat 👍🏻

  1. Vad fint du virkar. Jag själv virkar ibland men mest stickar jag, just nu håller jag på att sticka strumpor. Kul att se andra som också är intresserade av handarbete.

    Gilla

  2. Hej! Tack så mycket. Jag försöker så gott jag kan. Har svårt att läsa mönster så jag tittar på bilder o förstorar o hoppas på att det ska bli bra🙈 Kul att du tittade in hos mig, ska kolla din sida oxå det är kul att se vad andra har för sig. Sticka har jag gjort lite men tycker att virka är enklare, försökte mig på att sticka raggisar för ett tag sedan men gick bet på hälen så det blev ett par utan häl 😊virka Min variant av ToffelRaggisar tyckte jag va enklare 😊 Ha en bra dag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s