En till väska 😊

En lite mindre denna gång men den blir nog ganska hög tror jag. Det var mera garn kvar än jag trodde.

Jag hittade detta ”platt”garn som jag kallar det, Ribbon tror jag det heter. Det blev massor över när jag fick göra om Ruffes säng. Hans säng fick jag göra om nästan hela för kanterna orkade inte stå när han hoppade i och ur hele tiden, så jag fick repa upp den och virka in ett rep i den så att kanten kunde stå upp ordentligt, då blev det massa garn över som jag glömt bort.

Nu tog jag med det och det ska väl bli en garnväska till arbetet jag håller på med för stunden, vill ha allt jag behöver på samma ställe, nu har jag en mini ”väska” som jag har allt i och den är inte så bra, så nu blir det en ny.

Jag tycker om att virka i Ribbon garn. Tyvärr så är ju detta använt förut så nu tvinnas det runt, viker sig på mitten och bara krånglar så den blir inte så fint som jag tänkt mig. Jag gillar snygga handgjorde Väskor, så det är lite tråkigt när det inte blir som man tänkt sig.

Har kollat in Pinterest och där finns det så mycket snygga handgjorda väskor, vill ha allihop! Men så kan jag inte tänka för jag har inte användning för så många, men snygga är dom iaf.

Ha en fin dag ❣️

/P

2 reaktioner på ”En till väska 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s