Nu slappar jag 👍🏻

Idag har jag plockat och försökt att få ordning på vårat hem. Det är lite si o så med den saken när jag inte orkar. Har aldrig haft ett rörigt hem innan men sedan jag blev sjuk så har jag fått lära mig att hemmet inte är prio 1 längre och att det är ok fast det är lite stökigt. Det är inte så lätt att ändra på sig när man har levt ett liv i 45 år och sedan bara vända på en hand och leva ett annat, dessa 2 nya åren som gått i mitt liv har inte varit lätta att leva och det är väl först nu som jag börjar fatta vilken omställning på mitt liv jag måste göra för att jag ska kunna funka igen.

Sånt är livet ibland bara att kämpa på 👍🏻

Idag kom mina garnprover som jag beställde från GARNGRUVAN men tyvärr så var det inget av dom som hade den tjockleken jag letar efter så jag får leta vidare MEN däremot hittade jag ett av garnen som jag tror passar bra till ett makramé arbete som jag har tänkt att försöka mig på så småningom.

Det vanliga garnet jag gör Pads av fanns det ett som passa perfekt till, så det blir att beställa så småningom.

Har ju gjort en väska på uppdrag och nu är den klar och den blev riktigt fin ❣️

Jag gillar den blå färgen, så läcker 👍🏻

Nu är det vila resten av kvällen som gäller. Hoppas ni haft en fin dag! /P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s