En lång Fredag 😊

Idag åker vi upp till husvagnen, det är sista helgen för oss i Hovfjället.

Det känns lite vemodigt o tråkigt men så blir det ibland när beslut ska fattas och vi har beslutat att inte vara kvar där uppe på Vinter Campingen något mer år, så nu lämnar vi platsen till någon annan nygäst. 2 år blev det för oss.

Så om någon helg fram över ska Vagnen hämtas och så även förstugan. Hur vi ska få hem Förstugan behöver jag inte tänka på för det blir Anders huvudbry. Däremot så skall vi tömma vagnen på Söndag så mycket vi kan, för den ska raka vägen till besiktningen när den dras hem.

Så här fint va det den 22/1-21 när vi kom upp. Underbart 😍

Idag var nästan all snö borta o det var bara blött o slask. S lade sig i sin sång när vi kom upp och somnade ?? Det är något hon aldrig gör mitt på dagen, vaknade några timmar senare men feber 🤒 , fasen ja ja det var bara o åka hem. VC är stängt nu under påsk och 1177 hjälper inte till att boka något covid test. Är man mellan 13-18 så måste man ringa vc för boka tid för det. Ja ha bara att vänta tills på tisdag då. Det finns fall i skolan o även på träningen har det funnits, jag tror dock inte att det är det men lika bra att kolla. Så nu är det inte bara mina Paletter som sitter i karantän, även dottern får göra det nu 😊

Ja ha så blev det med sista helgen uppe på fjället, inget att hänga läpp för bara att gilla läget.

Så här kan man oxå ha det en lång Fredag 😊. /P

2 reaktioner på ”En lång Fredag 😊

  1. Ja det blir vi isåfall men hon är bättre idag ingen feber o ingen huvudvärk så vi hoppas på att det bara var något tillfälligt. Tack det samma Glad Påsk 🐣

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s