Road Trip dag 2

Nu blir det bildboomb. 😊

Vi började med att hälsa på mamma ❤️

Mamma valde att få ligga i minneslunden i Sälen och så blev det. Hon älskade att vandra i fjällen, denna Lund ligger i en dalgång mellan 2 vackra fjäll så det kunde inte bli bättre. Nu kan hon vandra hur mycket hon vill ❣️. Vi var även in i kyrkan och ände ljus.

Sedan åkte vi en rundtur till sälens alla skidbackar jag har bara åkt igenom Sälen när vi har varit på väg till Lofsdalen, så det var kul att få se.

När vi kom till Hundjället så tog vi oss en promenad och gick i Trollskogen 👍🏻 mamma har berättat om den mycket för hon gillade den slalombacken. Nu förstår jag varför.

En sådan skidbacke skulle alla fjäll ha till sina slalom åkande barn. Här kommer några av alla fäbodar och saker vi var passerade .

En kyrka så vi var på Bröllop.
Fint som bara den var det 💜

Sen var det dax att gå i skola ✏️

Sen besökte vi Björne men tur var att han och familjen låg kvar i sängen och väntade på våren 😊

Sist men inte minst Kråkorna 😁

Dom satt uppe i ett träd så man ser dom inte först när man åker slalom, man åker förbi dom, jag kan tänka mig reaktionen när man hör dom när man åker förbi 😆

Nu är vi på väg hem, gubben ska jobba i morgon så det blev en snabb visit. Tyvärr så är jag nu helt slut i både huvud och kropp, huvudvärk De lux. Jag vet ju att ska jag följa med och göra saker så kommer det surt efteråt och jag blir liggandes i flera dagar, men men vad gör man. Detta är ju tyvärr så här mitt liv är nu och det måste jag acceptera, men det är svårt. Jag vill ju oxå göra saker ☹️. Hoppas ni haft en bra dag. /P

#hundfjället #trollskogen #sälenfjällen #sälen

2 reaktioner på ”Road Trip dag 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s