En ARG helg.

Tänk att inte vissa människor kan ge F** i saker som inte är deras! Natt till lördag var någon/några in på våran tomt och stal våran Moped. Jag blir så j**** arg!!

Lade ut ett inlägg på FB med bild på moppen och idag såg jag att någon ringt mig på FB i går kväll. Dom hade även tagit kort på vederbörande när han satt på den o åkte iväg! Så nu har jag ett suddigt ansikte, bättre än inget. Jag trodde att Polisen skulle vilja ha dom korten men nä då, det ville som inte, ett namn är bättre än en bild fick jag till svar, men jag fick inte förstöra bilderna.

Så nu skall vi ut o leta igen, jag vet inte vilken gång i ordningen men skam den som ger sig. Tyvärr är det ingen som vet vem han är. Konstigt för Våran lille ö är inte så himla stor.

Jaja vi har även bytt staket på framsidan mot granne. Tyvärr tog jag ingen före bild men en efter och jag är toknöjd. Nu skall det bli smala bräder mellan oss o grannen oxå så det blir nog jätte bra tror jag.

Hoppas på att det blir klart under veckan. Solen har lyst fram tills idag och det har varit rätt varmt oxå, skönt med sommar.

Ha en fin kväll. /P

4 reaktioner på ”En ARG helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s