Förändringens Fredag .

Vi skriver den 28/5-21

Äldsta sonen flyttade för många år sedan och idag var det mellan sonen som tog sitt flyttlass och åkte.

Det är lika kännbart nu som då. Han har packat i en vecka och det har varit grejer i hela huset.

Jag har nästan blivit tokig men det är skönt för han att han har hittat en lgh som han vill ha. Vi fick så klar komma o kolla när kompisarna hade varit här och hjälpt han att flytta allt.

En jätte fin lgh har han köpt och han är jätte nöjd så det är roligt.

Ser ni honom där uppe 👆 😊

Så klart är det 3:e våningen utan hiss 🙈

Han har bott i friggeboden ute på gården sedan han flyttade hem igen för ca 2 år sedan. Vi har fått lite vibbar av att dottern kommer ev att flytt ut när han flyttar, men vi har inte tänkt så mycket mer på det, men det var någon som fick väldigt bråttom att flytta ut när den blev tom kan jag säga.

Så nu bor hon där 😊

Vi tycker att hon kan sova inne tills sommarlovet börjar iaf men vi har väldigt olika åsikter dom den saken 😊 vi får se hur det blir.

Jag blev väldigt full i skratt när jag öppnad hans kylskåp. Ungkarlslya, jo jo så kan det va.

När hon flyttade ut så fort så fick vi ju hennes rum tomt så nu får det bli kontor/massage rum/ hobbyrum. Här kör vi allt på en gång.

Hon har en säng i ett annat rum om hon nu skall sova inne så det är lugnt, men jag blev rätt nöjd med min möblering, orkade inte så mycket men en början iaf.

Jag fick absolut INTE ta ner hennes saker från väggar och tak om hon skulle flytta in igen. Så det fick jag lova. Det ska målas om så småningom. Nu får även massagebänken plats OM det skulle bli så att jag skulle orka att massera mig gen. Vi får se men nu får den iaf plats.

Nu skall jag sova.

Natt natt /P

4 reaktioner på ”Förändringens Fredag .

  1. Visst känns det i mammahjärtat när barnen flyttar ut 🙂 Livets gång – och precis som det ska vara … Grattis till sonen och hans fina lägenhet – Grattis till dottern som nu också har egen lya – och Grattis till mer plats till allt möjligt för dig 🙂

    Gillad av 1 person

  2. Tack. Visst är det livets gång men det känns i mammahjärtat när dom flyger ut. Våran lilla då som är så liten för mig men som nu slår sig fri på alla sätt hon bara kan, epa och ”eget boende”. Det är bara att vänja sig men ont gör det 😊

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s