En plocklördag

Idag har det blivit mycket plock både inne o ute.

Gubben och grannen har kämpat hela dagen med staketet mellan oss. Jag har plockat iordning lite mera uppe. Så nu ekar det tomt i hallen uppe och 3* rummet, som jag kallar det nu😊, vårat kontor, hobby och massage rum.

Det blir bra iaf, några tavlor ska upp på väggarna så det inte ekar så mycket. Jag har lagt massa pussel i mina dagar, fick 2 st fina av mamma när jag jobbade i Norge, så jag hade något att göra på eftermiddagarna. Så dom ska upp där, sedan fick jag ett till av henne några månader innan hon gick bort, som jag inte orkat göra färdigt än men nu ska det oxå bli klart o upp på väggen ❤️

Hjälpte även dottern att fixa tv:n där ute så nu kan hon se på den, hon trivs jätte bra där ute så vi får väl se om det funkar. Det har iaf varit väldigt tomt här i huset idag. Sofie sa till mig förut -mamma det är bra detta för då blir det inte så kännbart för er när jag flyttar, för då har ni van er❣️

Visst har hon rätt och dom orden gick rakt in i hjärtat, älskade unge❤️

Gjorde mat idag som jag kom på i all hast, säkert någon som gjort den förut men ny för oss. Jag ville inte ha vanlig Tacos utan köpte pizza botten på affären. Jag gjorde färsen som jag brukar till tacos men la den uppe på pizza botten och sedan ost. Sedan rullade jag den och skar den i lagom bitar och in i ugnen

Jag köpte 2 pizzakit så det blev ganska många. Vi hade vanlig sallad till, precis som till vanlig tacos.

Ändarna på pizza degen ser lite roliga ut men det var en uppskattad rätt, alla åt och tyckte det var jätte gott, sådant är kul, grannarna fick oxå smaka mitt i allt snickrande, det blev godkänd där oxå.

Nu är det natten, hoppas ni alla haft en bra dag.

/P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s