En blĂ„sig Tisdag đŸ˜Š

Jag höll pÄ att skriva MÄndag men det Àr faktiskt Tisdag och nu har Àven Juni börjat. Helt otroligt jag fattar inte vart tiden tar vÀgen, allt gÄr sÄ fort.

IgÄr mÄlade Anders fÀrdigt sÄ nu Àr det klart. Vi hade mÄlat hela vÀggen vit först men det gick inte att ha den sÄ, vi blev blÀndade nÀr solen lyste rakt pÄ den sÄ vi fick mÄla en del grÄtt men jag tycker att det blev bra.

Under det lilla taket dÀr sÄ har vi veden sÄ nu skall det vara mÄlas dÀr inne sÄ Àr det bara gaveln kvar sedan. SÄ nu börjar jag se ett slut pÄ detta och det ska bli skönt för jag vill ha min uteplats pÄ framsidan tillbaka, vi mÄlar pÄ altanen pÄ baksidan sÄ dÀrför stÄr nu ALLA utemöbler pÄ framsidan sÄ man kan knappt inte sitta nÄgon stans. Det kommer bli bra i slutÀndan. Har Àven tittat pÄ ett Pergola tak som jag skulle vilja ha pÄ framsidan sÄ vi fÄr se vad det blir framöver.

Idag blÄser det lite kallt i vindarna men det Àr varmt i solen sÄ nu njuter vi sÄ lÀnge det varar.

Hoppas ni alla haft en bra dag /P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s