Lite av varje Torsdag

Snart är det bara 1 v kvar till skolavslutningen, gissa om hon längtar 🤩 Hon tycker det ska bli skönt med sovmorgon, det är väl det hon längtar efter mest. Vi har inga planer än på vad vi skall göra i sommar, jag vill inte planera och dom andra vet inte vad dom skall göra än. Vi får se vad vi gör 😊

Det blev en paj idag, familjen ville ha en paj så då fick det bli det

Rabarber, hallon och blåbär bra kombo va?😊 jag hoppas på det iaf, har inte gjort just den kombon förut men paj är alltid gott.

Varmt och härligt idag oxå men fruktansvärt mycket pollen ute, på vissa ställen kan man tro att det ligger snö i vägkanten men det är pollen. Inte undra på att näsan rinner ena stunden och nästa är den tät. Ja ja bara gilla läget tills det blir bättre. Nä det är inte Covid-19 för jag är allergisk mot pollen o har varit sedan jag var lite så jag känner igen mina symtom. Tråkigt är det iaf.

Igår så gick jag med i en grupp på FB där dom säljer pussel 🧩 . Jag lägger bara 500 bitars pussel och det räcker för mig. Hittade ett igår som någon sålde i stan så jag köpte det och skickade iväg dottern att hämta det åt mig. Riktigt fint tycker jag.

Hoppas att det blir lika fint när det är färdigt lagt oxå 😊 har även hittat några svart/vita pussel som jag gillar mycket. Vi får se vad det blir nästa gång. Jag har en förmåga att limma mina pussel om jag tycker dom är fina, så att jag kan sätta upp dom på väggen sedan, men nu är snart mina väggar fulla, så vad ska jag göra med dom då?. Gillar inte att lägga samma pussel flera gånger.

Hoppas ni haft en fin dag ☀️

/P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s