En lugn Fredag

Igår blev det inget av någonting. Jag och Rufus tid siesta hela dagen 😊 ibland behöver jag det och då är det bara att göra.

Anders jobbade igår och när han kom hem så hade han ett paket med till mig. Gissa om jag blev glad.

Han har beställt ett pussel 🧩 på nätet, det är ett kort som han tog när vi var i Paris 2018 och vi var uppe i Eiffeltornet.

Vilket härligt minne det blev när jag såg det, även så annorlunda när tornet är en skugga, det är inte som vanligt när tornet står som bildens enda motiv, eller hur jag ska förklara. En fin och annorlunda bild tycker jag❣️

Nu ska jag bara lägga klart det jag håller på med sedan skall det bli Paris pusslet.

Trodde vi skulle ut med vagnen i helgen men Anders jobbar Fredag och Söndag denna helg så det blir bara stress så nu blev vi hemma. Jag funderar på om han ska få köra iväg mig med vagnen under veckan men jag ska fundera lite mera på det.

Hoppas ni får en fin helg❣️

/P

En reaktion på ”En lugn Fredag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s