En varm Torsdag igen.

Det har varit mulet hela fm och lunchen och nu på em så är det lite blandat med sol och moln, dock så är det väldigt varmt och kvaft så frågan är om det snart blir regn. I väderappen så står det att det ska regna hela dagen här men den har fel ☀️

Har haft ont i nacken nu i flera dagar så igår så lade jag mig på min spikkudde och det var så skönt, det släppte gott i nacken inte helt men blev mycket mera rörlig 👍🏻

Va bara tvungen att lägga mig på spikmattan oxå senare på kvällen. Förr så använde jag den flitigt men sedan smällen så har jag inte fått göra det för Läkaren, inte heller ta emot vanlig massage. Den enda massage jag får nu är Takti massage och ack vad det är härligt rekommenderar det stark 👍🏻

Gick en promenad i dag i skogen, det var ett tag sedan nu men vad grönt det har blivit på bara några veckor.

Har även gjort klart en beställning på KaninSnuttefiltar som jag fick. En tjej ville ha 2 st Rosa med luva 😍 Jag hade allt material färdigt så det var bara att sy fast efter hennes önskemål.

Dom ser lite konstiga ut i luvan för dom sitter fast lite konstigt 😍

Hoppas ni har haft en fin dag ☀️

/P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s