En lite av varje Söndag

Vi har fortsatt att greja lite ute.

Jag satte lite jordgubbar och smultron i balkonglådor och hängde på altan räcket. Hoppas nu bara att dom kommer trivas där, jag stod i valet och kvalet om jag skulle göra hål i botten på lådorna eller inte, googlade o kom fram till att det var nog bra, vet inte om det var rätt eller inte men nu är det gjort iaf.

Anders kämpade på med målandet på framsidan. Nu har vi flyttat all ved som låg i vägen så nu skall det vara målas en gång till så blir det bra. Gjorde även en lite vägg på gaveln för att kunna stapla ved mot den så man kan ha en liten förvaring där inne av div saker. Blev kanon tycker jag.

Jag råkade ha i lite mycket frö i ett o samma fack, någon sa till mig att Max 3 i varje, men det glömde väl jag bort när jag väl stod där och sådde 🙈 nu får dom växa lite till så får jag väl försöka dela på dom sedan. Hoppas någon sallad överlever iaf 😊

Jag vet inte vad han vill här, men han stod där många minuter och slog med sin tass i mitt huvud, han är rolig han ❤️

Kanon väder har vi haft i dag oxå, hoppas ni har haft bra väder ❣️

/P

2 reaktioner på ”En lite av varje Söndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s