En bortglömd Onsdag.

Ja a vad gör man när minnet sviker 😂

Dagen började som vanligt, promenad med Rufus, frulle och sedan vila i soffan.

Anders kom ner efter några timmar och det första han frågade va? – vad ska vi äta idag? -aj då sa jag det har jag glömt att ta fram. Jag försöker komma ihåg det varje morgon men det är inte alltid jag lyckats med det.

Några timmar till gick och vi åkte och storhandlade och allt var bra. Då helt oväntat frågar han -Älskar inte du mig mer?? – jo sa jag det är klart jag gör. Sedan sa han inget mer.

Sedan gick det någon timme igen så får han ett sms och börjar små skratta, så jag frågar – vad var det nu som är så roligt?? Då vänder han på telefonen och visar mig

Grattis Anders på din födelsedag 🎁 idag ❣️

Då trillade poletten ner på mig. 😂 Min kära vapendragare sedan över 20 år tillbaka och äkta man sedan 13 år Fyllde tydligen år 😂😂❤️ Det var totalt borta för mig, jag hade glömt hans födelsedag 🙈

Då första fattade varför alla dessa konstiga frågor under dagen, ha hade fattat direkt på morgonen att detta hade jag inte en aning om så han försökte att påminna mig, men icke då det funkade inte alls. 😂

Vi fick oss ett ordentligt gapskratt när jag insåg hur bortgjord jag var men men så är det ibland. Jag ringde dottern i smyg och skickade henne till Bergvik för att köpa paket och en tårta så att han iaf skulle få något. 😂😂 jag tyckte jag läste det bra men ja ja detta kommer jag få äta upp länge det vet jag😂😂

Ni som kom ihåg han ska jag hälsa att det blir kalas en annan dag ❤️😂

Så kan det vara när minnet inte är som det en gång var, något som jag måste lära mig leva med men det är svårt, när man alltid har haft allt i huvudet o nu inte ens klara en enda sak 🙈

Hoppas ni får en fin dag!

/P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s