Nu börjar vi komma tillbaka efter chocken.

Nu börjar livet bete sig som vanligt igen. Jag hoppas att det nu kommer så förbli. Detta var ingen trevlig upplevelse och nu vänder vi blad och ser framåt.

Jag följer med Anders när han ska ut o gå på morgonen, jag går lite efter han för han har ett högre tempo än mig, men det gör inget, vi peppar varann så att vi kommer iväg på våra måsten i ur och skur.

2 dagar på rad nu så har det legat 2 stora tjocka huggormar efter grusvägen där vi går. Jag får panik 😱, gillar inte ormar. Tur är att inte Rufus har sett dom än, då vet jag inte vad som händer och jag vill inte veta det heller för det är långt till en veterinär.

Han springer i långkoppel och det gillar han, jag har fått för mig att det är en ”springa lös” känsla för honom, han är överallt men samtidigt så är det tryggt att gå brevid eller bakom husse. Det gillar han.

Har planterat om mina små salladsblad som kommit upp men jag får nog göra det en gång till sedan. Hade inte tillräckligt med krukor så jag fick lösa det på annat sätt.

Med lite äggkartonger och mjölkförpackningar så löses det mesta. Jag tror även att några gurkor är på g?

Köpte en sådan planta oxå så jag är ny på gurka 🥒 . Är det små gurkor som kommer där med en blomma längst ut?

Hoppas ni alla får en riktig härlig Midsommar ❣️

/P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s