Ska försöka komma ikapp.

Dessa dagar som gått så har jag lagt undan allt vad läsande, handarbeten, pussel och allt. Bara fokuserat på det jag inte kunnat lägga över på dotter. Visst hon är stor nu eller 15 år o gör mycket hemma om jag ber henne men hon är ändå bara 15 år.

Ska försöka läsa ikapp alla bloggar jag följer, ska försöka virka ikapp det jag hade tänkt och gjort klart innan helgen, jag hade även tänkt att börja på mitt pussel som jag fick av Gubben men men allt får ha sin gång och det kommer inte bli någon stress av det. Tar det som det kommer.

Så här tillbringade vi Midsommar

Slöande i en varsin soffa i våran nya myshörna ❣️ underbart 😍

Ha en fin dag

/P

2 reaktioner på ”Ska försöka komma ikapp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s