Det blev en varm Måndag

Jag trodde inte det när jag var ut med R i morse. Det var inte kallt men solen var inte framme så jag trodde att det blir en mulen dag igen.

Dagen gick och solen smög sig fram och värmen kom med den. Promenad blev det idag oxå, dock var det bara 1 orm framme idag men Anders såg huvudet på den andra sticka upp från ett hål bredvid där den andra låg, så dom har nog sitt bo där, eftersom vi ser dom på samma ställe hela tiden.

Idag var vi och handlade lite och jag såg en stor flaska med Alovera, jag gillar det så det var inget konstigt att jag tog den, S påpekade att -mamma, den är utan smak. -jaja det är lugnt sa jag. Hm när jag kom hem o tog en klunk så var första klunken inte värst god men nu så går den allt ner. Törst släckare är det iaf tycker jag.

Ser väl kanske inte så gott ut men fruktkött det är gott det 👍🏻

Jag vill ut och campa nu. Det var längesedan, jag får väl nöja mig så länge med att sitta ute på framsidan o njuta i skuggan ☀️

Hoppas ni har haft en fin dag!

/P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s