En virrig Tisdag

Kände redan i morse när jag vaknade att idag är nog ingen bra dag. Det blir en konstig känsla i kroppen som jag har lärt mig o känna igen. Så blev det en tok dag med huvudvärk och trött o saker som bara blir fel, det är så typiskt dessa dagar, hjärnan stänger av på något sätt så jag kommer inte ihåg något alls o allt jag gör blir tokigt. Jaja det är sådant här jag måste lära mig leva med, det är svårt och jobbigt men det ska gå. 😊

Det blev inte så mycket gjort idag, promenad som vanligt men sedan har jag legat nästan hela dagen. Vila behöver jag så det är bra.

Förra gången Sverige spelade så var det min första fotbollsmatch som jag har sett på tv i hela mitt liv, såg matcher ute när äldsta grabben spelade från liten till tonåring, men aldrig en sådan här match. Fotboll är inte riktigt min grej, hockey gillar jag bättre, men jag ska väl försöka se ikväll oxå om jag orkar, hörde att den började 21.00 så vi får se hur länge jag står ut, det hade ju varit lite kul om dom vann så klart. Vi får se om någon timme hur det går.

Vi har iaf en ny lite fotbollsspelare här i huset.

Han älskar sin lilla boll, han har en förmåga att slita bort lädret på den, men så kan det bli ibland. Den funkar att spela med ändå.

Han ser så rolig ut när han ska spela bollen bakåt hela tiden, tur han inte är målvakt, det hade inte blivit bra ❣️😂

Hoppas ni har haft en fin dag!

/P

En reaktion på ”En virrig Tisdag

  1. Jag är inte heller så sportintresserad, det var roligt när Peter min son spelade fotboll, då var jag engagerad i matchen. Men EM har jag följt lite och det var synd att det tog slut för Sverige igår, men de andra var bättre, tyckte jag.
    Du kan ju titta på fotboll hela dagarna, söt fotbollsspelare.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s