En skön varm Onsdag.

Dagen har precis börjat och jag är redan trött. Jag var ju tvungen att se klart Fotbollen igår. Jag kunde inte sluta titta men synd att dom förlorade.

Har även lite känningar i benen, smalbenens framsida, gubben säger att det är benhinnorna? Jag har aldrig känt något i benen förut så detta är något helt nytt, så idag fick han gå promenad själv. Jag tog en lugn promenad med Rufus på morgonen och då såg jag dom…..

Smultron!

Å dessa små röda som ger mig sådana minnen från när jag var liten. Jag var mycket hos farmor och farfar när jag var liten, dom bodde i ett hus nära skog och äng o en väg ner till sjön. Där fick jag gå som jag ville och näst intill billösa vägar så det var aldrig någon fara❣️

Mitt i mot farmor och farfars hus så var det en fårhage som jag fick in i o klappade fåren och där nära en sten hög fanns det massa smultron. Jag trädde dom på ett strå och gick in till farmor o fick mjölk och grädde i en skål och sedan njöt jag ordentligt. Detta minne kommer Alltid tillbaka så fort jag får se smultron, minnen är härliga❣️

Köpte smultron och satte i mina balkonglådor i början av sommaren så nu väntar jag att dom skall mogna så jag får njuta igen av den härliga smaken.

Dom blommar iaf så jag hoppas det blir många röda bär snart❣️

Hoppas ni alla haft en fin dag.

/P

4 reaktioner på ”En skön varm Onsdag.

  1. Smultron är en favorit, glömmer aldrig när vi la till vid en öde ö med båten i min ungdom. Hela ängen var full med mogna smultron, vi fick ihop över en liter. Det blev smultron med grädde till efterrätt den kvällen. 😀

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s