Tisdag Em.

Tog några fina bilder från platsen vi är på just nu.

Jag och syskonbarnbarnet tog en Promenad med Rufus innan regnet kom, då såg vi den fina regnbågen.

Det blir lite hopp i inläggen nu eftersom jag hade bestämt mig för innan att göra en Svart/Vit Onsdag så därför kommer detta inlägg idag (torsdag) hoppa gärna på Svart/Vit onsdag och länka gärna till mig 😊

Hittade ett härligt ute gym på platsen, som jag kände att ett sådant vill jag ha hemma 😄

Sedan på kvällskvisten slog jag på paddan och tittade på nya spökjakt säsong 3. Säga vad man vill om Jocke och Jonna och allt vad dom gör men det är inte därför jag tittar på Spökjakt, det är Laxtons medverkan, jag är lite för detta med det andliga men det kommer komma i ett eget inlägg någon gång för jag får höra hela tiden att, ååå vad dumt, löjligt, trams, inbillning, mm mm men jag vet vad jag själv har sett och upplevt. Sofie har oxå känt o sett saker som inte går att förklara, men nog med det just nu.

Hoppas ni får en fin dag

/P

#laxtonghostsweden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s