En bild Söndag

Lite bilder från veckan som gått.

Ett väldigt gott Te som jag köpte på våran resa.

På dag 3 så fick vi denna underbara sol nedgång.

Detta kort hittade jag på nätet och dom är så söta tycker jag ❣️ passar mig, min bror började kalla mig för Grodan från det att jag började krypa tills jag var närmare 30 år, några personer än idag kallar mig fortfarande för det, men för det mesta nu så säger dom Pillan 👍🏻

Vet inte riktigt vad som hände med kortet, kotten blev så stor, för den är pytteliten när jag tar kortet, det var det som jag skulle ta på för den var så liten o söt ☺️ .

Idag är en vilodag igen, inga krav inga måsten. Ska försöka läsa ikapp era bloggar som jag inte gjort än. Ska vila nu tänkte jag, lade mig i sängen o bara kände att ååå nu mår jag gott och somnar snart, tji fick jag för nu började grannen byta fasad på förrådet så nu är det väsen och den vilan försvann 😞

Hoppas ni har haft en bra dag?

/P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s