28 grader i Skuggan

Är det denna sköna Tisdag. Fick Mail i morse att mina pennor borde vara här i morgon 👏🏻Ibland behövs det så lite för att göra dagen bra❣️

Sen kom det ett sms som var mindre roligt. Fick besök av en nära vän igår o det är så härligt att vi äntligen kan ses fast vi håller automatiskt avstånd, så i morse kom det ett sms av henne att hon nu ligger inne på Csk, för hon har fått proppar i benet i natt. Hoppas att det går bra nu och att vi kan ses snart igen❤️

Varför blir vissa drabbade med allt och vissa får inget, jag menar inte att jag vill att alla ska ha det jobbigt o bli drabbade men det känns så ibland att har det väl börjat så tar det aldrig slut.

Idag så jag denna och hjälp vad den har växt.

Den är nu kanske en 10 cm lång så det är väl dax att skära av den snart. Kommer inte ihåg vad den heter så jag kan inte googla och kolla, nån som vet?

Det har kommit många små gurkskott men dom har dött innan dom har börjat växa😢 ska försöka få till ett växthus på något sätt men vet inte hur, läste att dom ska stå fuktigt. Hade plantan i ett lite växthus från början men då blev det för varm så den nästan dog, nu står den på altanen. Får se om jag kommer på något bra.

Hoppas att ni har haft en bra dag ❣️

/P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s