En Svart/Vit Onsdag

Jag fortsätter på detta Tema på onsdagar tror jag. Idag är en mörk mulen regnig dag idag så det passar jätte bra tycker jag🌧

Var i väg och klippte mig igår första ggn sedan Oktober förra året, inte konstigt att jag tyckte det var långt nu. Har haft långt hår sedan barnsben men för ca 4-5 år sedan så klippte jag det kort eller till axlarna och sedan dess vill jag inte ha långt mera, jag sätter ändå bara upp det hela tiden så då kan det vara kort istället. Vill inte ha någon frisyr klippt, det funkar inte med mitt vågsvall som blir när det blir kort. Det ska vara enkelt klippt så det bara är att borsta det på morgon och sedan är det bra så. 💇‍♀️ När jag jobbade så började jag mellan 05-06 på morgonen o då varken ville jag eller hann jag stå o fixa mig så detta passar mig bättre.

Såg när jag kom hem att mina ”slingor” kom fram tydligare nu än dom gjort tidigare, men men det hör till åldern så det är bara att gilla läget 😄 lite grå/vitt här o där skadar väl inte?

Igår kväll såg vi på Friidrotten på tv:n och då passade han på att sova en stund, han som älskar att ligga på rygg och sova ❤️

Sofie åkte till Degerfors igår till en kompis och tog tåget hem, första gången en tågresa och dessutom själv. Det gick bra o hon kom hem ordentligt.

Hua vad tiden går fort hon är stora tjejen nu, fattar inte att det går så fort och att äldsta grabben bara har 3 år kvar till 30. Helt sjukt hur går detta ihop jag är ju bara 27 😂

Hoppas ni alla får en fin dag❣️

/P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s