I går Fredag….

Det blev lite smått och gott, efter att jag tror att jag fick till inlägget FEF. Hoppas även att jag fick till länkandet rätt så ni kommer till hennes sida.

Särade på mina Smultronplantor, jag hade ju bommat att dom skulle sitta ca 30 cm från varann, så igår så fick det bli lite plantering.

Skulle köpa en till blomlåda men dom jag har 3 av var ju givet vis slut, så det fick bli en vanlig i plast som skall upp på sidan av staketet så småningom.

Satte jordgubbarna i den vita så nu får vi se om dom överlever. Jag har inte haft tur med dom, men smultronen mognar desto mera.

Salladen och dom 3 tomatplantorna som vi har satt från torkade frön börjar oxå komma nu. Gurkan skar jag av häromdagen så nu hoppas jag att det kommer flera.

Idag hade vi fått besök men ingen märkte när den kom in, inte ens Rufus reagerade på den. Den var inne hos oss en stund innan den gick över till grannen och åt upp kattmaten 😄

Tomaterna kommer igen oxå, jag trodde inte det skulle bli några mera tomater men nu så kommer det massor av dom, gott. Tänk om man kunde få så mycket gurka o tomat och sallad så man kunde göra en egen sallad. Det vore gott 🥗

Nu skall dom bara bli röda oxå så blir det så bra så….

Hoppas ni alla får en bra Lördag❣️

/P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s