Glad måndag …

Det började redan igår, Jag Anders Syrran och Jan tog en lite roadtrip.

Vi var först o hälsade på pappa för att se hur han mådde. Det var bara bra där så efter några timmar så fortsatte vi färden o var och käkade på ett ställe som heter Ekenäs, det ligger precis vi kanten på Vänern. God mat fick vi, klart värt ett besök.

Alltså när vi ses så spårar det alltid på ett eller annat sätt och så klart gjorde det ju det även igår. När vi väl efter många om och men och skatt anfall var hemma så hade jag så ont i magen av skrattträningavärk så jag trodde inte det var sant.

Vi satt bl a o letade efter något ställe och köpa go glass på men vi var ute försent så vi skulle ta den en annan dag. Det stället som vi letat efter var bara öppet Fre-Sön så vi pratade inte så mycket mer om det.

I dag på fm kom ett sms med en fråga om vi skulle följa med o köpa glass idag till detta stället, men det kopplade inte för mig att det var dit dom tänkt sig, sedan efter en stund så kom det ett nytt sms där hon skrivare att fasiken det var ju bara öppet på helgen 😂 är det ingen av oss som kommer ihåg det 😂😂😂 då brast det igen kan jag säga 😂😂😂

Så en glad måndag har det varit idag iaf 😂 så detta med Glad Måndag som http://debutsky.com kommit på, tycker jag passar väldigt bra idag ❣️

Hoppas ni har haft en bra dag.

/P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s