En trött Tisdag.

Inte gjort något spec alls idag. Mycket vila.

Rufus har börjat väcka mig väldigt tidigt, igår vad kl 06.15 när vi gick upp idag var kl 6,30. Vi går ut o går en runda på morgonen o sedan får han frukost och sedan går han o lägger sig igen och sover flera timmar. Fusk tycker jag. Visst jag vilar jag oxå men jag somnar inte förrän vid 11-12 tidigast. Det hade ju varit bra om jag oxå kunde somna om så tidigt men det går inte det.

Jag hoppas att jag får sova länge i morgon❣️

Hoppas ni har haft en fin dag.

/P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s