Fem en Fredag

Idag hakar jag på Elisamatilda igen, idag är rubriken: Aldrig säga Aldrig. Svåra frågor att svara på idag tycker jag.

  1. Vad är något typiskt för sommaren du aldrig har gjort? Åkt vattenskidor eller sådana saker för jag gillar inte riktigt detta med vatten, visst badar jag utan problem men allt annat gungar och det gillar inte jag.
  2. Vilken genre läser eller tittar du aldrig på? Det är filmer eller böcker som det är mycket skjuta i typ krigsfilmer och folk som dör o sådant.
  3. Vad skulle du bara göra om du fick 1 miljon kronor? Oj den är svår jag har så mycket jag skulle vilja göra, blir nog o köpa ett hus på någon paradis ön och flytta dit. Det blev 2 saker men det hänger ju ihop 😊
  4. Vad är något du gjort en gång men aldrig igen? Kokat mannagrynsgröt, killarna ville ha det när dom var mindre och jag gjorde mig till o kokade det, när dom satte sig för att äta så säger den stora killen – Mamma farmors är godare, det blev första och sista gången jag gjorde det. 😂
  5. När går du aldrig över gränsen? När det går så långt så att det drabbar någon annan.

Några svar fick jag ihop iaf .

Hoppas att ni har haft en bra dag!

Trevlig helg /P

En reaktion på ”Fem en Fredag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s