Spruta nr 2 mm

Igår var jag iväg o tog den andra sprutan på fm . Det gick bra men på em så började jag känna mig varm så jag tog 2 Alvedon o sedan blev det bättre som tur var. Så nu har jag oxå gjort min plikt för samhället.

Googlade lite igår om hur man kan så gurka, jag köpte ju en ”färdig” planta 🌱 iår. Det är ju första gången. Så nu har jag läst på lite om detta med frön och man gjorde ju på samma sätt som med tomaterna som Sofie planterade, så jag tror jag ska försöka med det nästa vår. Jag ska ta frö från gurkorna vi får i år och torka o spara så hoppas jag det funkar 👍🏻 måste ju testa iaf.

Har ju aldrig gjort sådant här förut, sått massa saker, så jag blir jätte glad när jag ser att det funkar. Sofies tomater är jag mest impad av faktiskt. Kan man så gurka o tomater under vintern om man har dom ståendes under en växt lampa inne, någon som vet? Ja måste iaf prova.

Sofies tomater fick ny kruka och mera jord idag så jag hoppas dom växer till sig innan det är försent. Fick en bokhylla av Kilen som jag har tänkt att använda till mina paletter och fixa ljus o så men jag kanske ska ta en hylla till tomater och gurka oxå. Just nu står hyllan på altanen men jag ska ta tag i den när jag orkar.

Ska se om jag kan få till ett litet växthus nästa vår men med facit i handen så har det ju gått bra utan, så det kanske inte behövs 🌱. Visst det kanske växer fortare i ett växt hus men jag har inte brått.

Hoppas ni har haft en bra dag.

/P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s