En Söndag i bilder .

Idag har vi varit på en spontan utflykt.

Vi hamnade på Liljebäck Gård

Otroligt god o smarrig glass hade dom där. Vi fick ett infall o bara satte oss i bilen och åkte dit.

Jag köpte en Bananasplit, Sofie tog en lika Dan o Anders tog något i ett högt glas. Det var så gott o sitta där i solen o käka glass. Innan vi åkte hem så blev vi bjudna på champinjoner, dom odlar tydligen det själva där.

Vi fick köpa med en påse hem så klart. Så nu blir det till att steka i smör eller göra en gryta o lägga dom i. Får se vad det blir. Mycket trevligt var det iaf ☀️

Lite bilder från veckan som gått.

Här får matte onda ögat av honom för jag tog fram hans tandborsten, då smet han in i sitt ”hus” o gömde sig som vanligt. Gillar inte att borsta tänderna.
En fästing har bitit mig under veckan, så det måste jag hålla koll på så att det inte blir värre.
En härlig skogspromenad i fm blev det oxå.

Hoppas ni har haft en bra dag.

/P

6 reaktioner på ”En Söndag i bilder .

  1. Jag kontaktade 1177 dagen efter jag upptäckte det o dom sa att jag skulle avvakta 1 v o se vad som hände om det blev stort som 5cm så skulle jag kontakta en vårdcentral men som du skriver ”att det inte ska se ut så” då ringer jag i morgon ändå tror jag. Tack för din hjälp.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s