En Glad Måndag.

Jag haka på Carita denna måndag oxå.

Allt har gått bra denna måndag så det är en Glad Måndag.

Började med röntgen för Sofie och hennes tumme, allt såg bara bra ut. Skönt då kan vi släppa den, visst hon har ont men det var inget brutet iaf.

Sedan var det min tur att åka till VC med mitt fästing märke på armen och det var inget heller sa läkaren som kollade. Jag ska hålla koll på det så det inte blir någon annan form på det än det som är nu och att det inte blir någon yttre ring runt det som redan finns. Det var skönt så nu släpper jag det.

Sedan fick jag åka på väldigt lätt lätt massage för min nacke. Jag har en massör som jag gått hos i snart 10 år och vi känner varann jätte bra, så hon fick hjälp mig idag. Hon var så försiktig så jag knappt kände det men nu kan jag röra huvudet igen utan att det går som pilar i hel bakhuvudet. Skönt hoppas nu bara att jag inte blir dålig av detta, jag ska ju undvika massage för det kan trigga min huvudvärk säger läkaren, men idag var jag tvungen. Har haft ont i nacken i över en månad nu och så fort jag rört nacken, huvudet så har det gjort så grymt ont o o dessa små pilar som gått rätt upp i bakhuvudet så tårarna har kommit många ggr, har försökt med både gel ”tabletter” och alovera men det har inte hjälp. Innan smällen så gick jag på massage en gång varannan vecka o hade gjort i alla år så nu fanns det massor i min nacke sa hon och hon gjorde så gott hon kunde nu och få bort det, fast med mycket lätta rörelser så nu hoppas jag att det hjälper.

Så denna måndag har iaf gått i rätt riktning så det känns bara bra nu.

Hoppas ni har haft en bra dag.

/P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s