Ny sjukskrivning.

I Tisdags så var jag till läkaren igen. Vi satt länge och väl o pratade.

Han vill göra ett typ ”ryggmärksprov”, kommer inte håg vad det provet hette men dom tar vätska mellan kotorna i ryggen för att kolla så att inte ”mitt dåliga minne” kommer av någon annan orsak än hjärnskakningen, man kan tydligen se det om man gör ett sådant prov. Jag ser inte fram emot detta alls men det måste göras känner jag. Beror det på något annan så är det ju bra att få reda på det isåfall.

Jag är fortsatt sjukskriven till 1/12 men hoppas att jag ska vara såpass bättre att jag kan få prova att jobba iaf. Jag tror att det blir enklare att acceptera om jag har fått försöka, fast just nu så är det inte aktuellt. Anders hjärtinfarkt i början av sommaren och nu köket har blivit för mycket för mig, så jag är just nu nere i ett stort hål sa han, men jag ska försöka att kämpa mig tillbaka denna gången oxå. Har fått nya tabletter och höjning av en annan så nu ska jag förhoppningsvis få sova o det hjälper mycket.

Läkaren förklarade att den lilla energi jag har/dag räcker inte så långt, så därför när det händer något så tar den slut fortare än vanligt o då rasar jag istället, för jag ”lånar” energi från morgondagen hela tiden för att klara en dag. Tillslut så finns det inget mer att låna o då tar det stopp. Det är tydligen så detta med min hjärntrötthet funkar.

Så är det iaf och nu är det vila som gäller.

Han tog husses säng o jag ligger i min och just nu skall jag lyssna på ljudbok och bara vara.

Hoppas ni har haft en bra dag!

/P

13 reaktioner på ”Ny sjukskrivning.

 1. Vilket prov är det? Är det benmärgsbiopsi som ska göras? Det låter värre än det är. Du ligger på mage och får en bedövningsspruta där provet ska tas, sedan känner du ingenting när de tar provet. Det känns som ett lite obehagligt tryck bara, när de tar en liten bit. Efteråt är det ett pyttelitet hål som du får ett plåster över. Det klarar du. Det är bedövningssprutan som känns lite. Lycka till. 💖

  Gillad av 1 person

 2. I’m sorry you have all these health problems. But do you sleep in a camper because your house is not ready? Who is Anders? Sorry but now I have come to read and I have not followed everything. However, I hope they find an effective cure and that you are better off.

  Gillad av 1 person

 3. Hello Welcome to my open diary! Anders is my husband, Sofie is my 16 year old daughter, Rufus is our dog. We have had water damage in the kitchen. The craftsmen for such a creature in the kitchen so that’s why I’m in the caravan. I can not handle loud noises. For me to be strong one day, I have to rest a lot, my little energy that I have runs out at lunch, so I rest a lot so I do not get bored because I can not do anything. In the morning sometimes I can crochet or knit a little or make my own candles. That’s what I can do, then the energy is gone. / Pernilla

  Gillad av 1 person

 4. I’m very sorry about your situation. But is your lack of energy due to the concussion you had? Have the doctors already found the cause of your fatigue or are they still doing tests?

  Gillad av 1 person

 5. I made candles many years ago when I was an artist. I put shells and seeds inside, flowers too. I used more colors. Now I should try to make some again but I don’t know, I have to see where to find some wax. I’m not on Instagram, sorry. However, Pinterest is very popular with many people looking for handmade products, which is why I recommended it to you.

  Gilla

 6. Yes, it is after the concussion that I have had severe brain fatigue etc. I can only be active for about 20-30 minutes then I have to rest. I sleep 2-3 hours a day, just because my brain can’t handle it. I hit my head 28 / 12-18 so I have been home for almost 3 years. So this is not something that has happened now. I have Pinterest 👍🏻 I think my white candles look best, colored candles I find difficult to make. I use 100% Stearin for my candles.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s