Leta köksgolv.

Nu är även golvet i köket slipat, nu skall det bara torka. Nästan hela golvet var blött under plattorna som låg kvar under det nya golvet.

Rufus och jag har varit mycket i husvagnen denna vecka. Dels för att slippa se röran här inne som gör mig konstig, klarar inte när det är rörigt runt mig. Sedan har hantverkarna sprungit ut o in sedan i Onsdag, så vi har undvikit dom så gott vi har kunnat.

Kan ju säga att varje gång det knackar på dörren nu så drar Rufus upp i sovrummet på övervåningen. Han gillar inte heller detta kan jag säga. Han är van att vi har det lugn och skönt här hemma, så detta kaos är inte populärt.

Så idag skall vi ut o leta köksgolv. Får se om det blir ett nytt klickgolv eller en matta. Har förstått att matta är ganska praktiskt för den ligger ju en bit upp på väggen, så en ny vattenskada skall förhoppningsvis inte uppstå. Hoppas vi iaf.

Hoppas det finns något som ser ut som ett trägolv för det tycker jag är väldigt snyggt. Sedan skall vi ta dom sista besluten OM det skall bli ett nytt kök eller inte och hur det kommer att se ut isåfall. Vi är lite inne på att hoppa överskåp på ena väggen, för jag såg ett kök som inte hade det och jag gillade det, men frågan är om det skulle passa i vårat kök?

Många beslut skall fattas idag och just nu så väntar vi på att husse skall vakna, så under tiden myser vi i soffan. Det är lite små kallt ute med höstblåst, så vi har lagt oss under filten han och jag ❤️

Hoppas ni alla får en bra lördag ❣️

/P

2 reaktioner på ”Leta köksgolv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s