Ett paket på Posten..

Min vän Linda var till Ullared förra helgen och köpte med massa härliga saker till mig.

Det var ju hos henne som jag provade detta med ansiktsmask och lite annat första gången. Blev fast direkt. Så nu försöker jag göra mig ett lite spa här hemma 1 ggn i veckan. Det är så skönt för både ansikte, fötter och händer.

Linda köpte med massa saker till mig och skickade det med posten, så jag fick mitt paket i torsdags. 👏🏻

Så i em ska jag göra detta igen har jag tänkt. Prova en annan mask än den vanliga och handmasken tror jag. Ibland får man rå om sig själv har jag hört, så jag får väl försöka med det.

Jag sover iaf mycket bättre nu efter den nya tabletten jag fick, skall inte ta den hela tiden men vid behov. Läkaren sa att jag skall ta den nu på en gång och i 3-4 dagar o sedan göra ett uppehåll så får vi ta det där ifrån sedan. Så jag är lite piggare nu när jag har sovit ordentligt igen, så nu hoppas vi på att det fortsätter så här.

Hoppas att ni får en bra dag.

/P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s