Det blev ett golv đŸ‘đŸ»

Detta med att gÄ i affÀrer Àr inte min grej lÀngre. Vi var ute nÀr det öppnade sÄ att sÄ lite folk som möjligt skulle vara ute, dels för att jag skulle fÄ sÄ lite intryck som möjligt och detta med Covid, visst vi har 2 sprutor var bÄde jag o Anders men vi har blivit försiktiga ÀndÄ eftersom Anders Àr i en riskzon. TyvÀrr sÄ var det smockat med folk ute kl 10 sÄ jag var helt slut nÀr vi vÀl kom hem.

Först Äkte vi till Colorama o dÀr hittade vi ett fint golv, men vi var lite inne pÄ att ha matta i köket och inte ett klickgolv. DÀr och bÄ bestÀmde vi att nu blir det matta, dÀremot vill vi ha en matta som ser ut som ett trÀgolv. Det fanns ju oÀndligt mÄnga men inget som vi gillade. Jag o Anders har ganska lika smak som tur Àr, sÄ det brukar aldrig bli nÄgra problem nÀr vi skall bestÀmma oss för nÄgot.

Vi letade pÄ o tillslut sÄ hittade vi 2 olika fast dom var ganska lika men olika nyanser.

Fast det blev inte trÀ utan stenplattor(ser det ut som) istÀllet. Denna eller en nyans mörkare. Vi kollade vidare i deras mappar o dÀr hittade vi vÄrat golv.

Vi bara tittade pĂ„ varann o Ja det ska vi ha, sĂ„ var det bestĂ€mt. Vad tycks? Ja jag vet vi har lite udda smak men det Ă€r vi och vi gillar de, sĂ„ det golvet blir det.đŸ‘đŸ»

Vi Äkte Àven till Stuvbutiken för att kolla o dÀr fanns det oxÄ, billigare till och med sÄ det var bra. DÀremot hittade vi inget kakel nÄgonstans som vi gillade, men vi hittade detta istÀllet som vi skall sÀtta upp över diskbÀnken som Àr mot stÀnk. Sofie fick vÀlja sÄ det blir den övre av dessa tvÄ.

Kyl, ugn och Micro Ă€r i rostfritt sĂ„ det passar bra med grĂ„tt golv och grĂ„tt ”kakel” . Just det vi har bestĂ€mt att vi skall byta kök nu nĂ€r vi Ă€ndĂ„ hĂ„ller pĂ„ o grejar dĂ€r sĂ„ Ă€r det lika bra.

Ni kan fĂ„ se en skiss av det nya köket, ja jag vet att vi tĂ€nker lite udda nu mot alla andra men vi vill ha det sĂ„ hĂ€r. Vi har bestĂ€mt att vi inte vill ha överskĂ„p. Vi tror att det kommer att bli snyggt Ă€ndĂ„. Tror Ă€ven att köket kommer kĂ€nnas större Ă€n vad det Ă€r nĂ€r det inte blir sĂ„ ”instĂ€nkt” som nu med skĂ„p överallt.

Vi har desto mera lĂ„dor och överskĂ„p pĂ„ andra sidan. Vi tycker detta blir jĂ€tte bra. SkĂ„pluckorna blir vita (dom som Ă€r grĂ„ vid diskbĂ€nken skall oxĂ„ vara vita), golvet blir det som jag visade innan (sĂ„ det Ă€r fel ritat pĂ„ bilden) en grĂ„ bĂ€nkskiva men inte sĂ„ mörk som pĂ„ bilden. SĂ„ det Ă€r ungefĂ€r sĂ„ hĂ€r det kommer och bli hoppas vi 🙈.

Ångrar vi oss sedan o vill ha överskĂ„p Ă€ven vid diskbĂ€nken sĂ„ fĂ„r vi vĂ€l fixa det dĂ„. KĂ€nslan nu iaf Ă€r att detta blir bra. En liten första blick pĂ„ hur det nya kommer att se ut.

Hoppas att ni alla fĂ„r en bra dagâŁïž

/P

2 reaktioner pĂ„ ”Det blev ett golv đŸ‘đŸ»

  1. Lite udda smak skriver du … tycker inte alls den Ă€r udda – den Ă€r bra! Gillar vĂ€ggen dĂ€r över diskbĂ€nken – snyggt utan skĂ„p! Snygga val annars ocksĂ„!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s