Idag kom domen….

Det har inte runnit något vatten under tröskeln till v-rummet. 👏🏻 jag blev så glad när han sa det. Mitt hjärta slog en volt tror jag, av glädje. Det räcker att köket står i v-rummet, tänk om vi hade behövt att tömma hela v-rummet, nä ä den tanken slår jag nu ifrån mig.

Killen som var här, han borrade 5 hål för att kolla hur blöt betongen var, den var blöt sa han så nu står det en fläkt och 2 värme mattor under diskbänken där det var som blötast,som skall göra så det torkar fortare. Ca 3 veckor ska fläkten stå o gå konstant i köket.

Det får vara så, jag kommer att sova inne men vara ute i vagnen på dagarna, fläkten låter inte så högt som jag trodde men tillräckligt för att jag ska få ont i huvudet om jag är nere. Uppe i huset går bra med öronproppar, men så springer ju Rufus ner hela tiden o skäller för att det låter, så för både hans o min skull så flyttar vi ut på dagarna.

Det känns bra nu att dom äntligen har börjat gjort något åt köket och att man ser att något händer, visst dom tog ut alla underskåp, tog bort golvet och slipat bort allt lim men sedan har det ju bara stått men nu är vi på g.

Hoppas ni har haft en bra dag.

/P

En reaktion på ”Idag kom domen….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s