Första dagen med HF matkasse.

Det var helt ok att laga mat idag. Jag tycker det är as tråkigt att laga mat så det är det alltid Anders som gör här hemma. Visst ibland när det är ett måste så är det klart att jag gör det, men slipper jag så är jag glad.

Allt som låg i påsen var som det stod redan uppmätt till rätt mängd så det var bara att göra som det stod. Enkelt var det oxå. Vi har väl alltid kört lite så där halvfabrikat med vissa saker som tex schnitzel. Det har vi alltid köpt färdiga o bara steka på. Ja jag vet det är väl inte så nyttigt men så jobbar vi iaf med viss mat. Dels för att det ska gå fort o dels för att vi helt enkelt inte kan laga mat, varken jag eller Anders, intresset har aldrig funnits hos någon av oss.

Så idag gjorde jag mina första schnitzlar, det var inte så svårt och sedan var det en päronslow till, jag blev lite orolig att det inte skulle räcka så jag kokade en gryta med potatis oxå, den fick vi inte användning för 😊

Det var så sjukt gott så det receptet skall vi spara och göra flera gånger.

Inte så likt bilden kanske, men vad gör det, det var gott iaf. I morgon skall S laga kycklingburgare så då får vi se hur den smakar 🍔

Hoppas att ni har haft en bra dag.

/P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s