Lite bättre idag.

Idag har jag lite mindre ont i ryggen så nu går det åt rätt håll känner jag. Det är skönt, inget ont alls där nålen gick in. Så nu ser jag ett slut på denna värk iaf.

I helgen skall det bli fasadbyte på gaveln, det är precis uppe vid nocken så det har inte blivit av än men nu ska det nog bli av hoppas jag. Det är ganska högt upp och Anders är höjdrädd så vi måste ha en stabil ställning o nu har han lånat en ordentlig, så nu hoppas jag att han har folk som kan hjälpa honom under helgen. Han har fixat o trixat med detta själv så jag har inte koll alls. Det löser sig alltid.

Jag åker bort ett par dagar nu när det ska spikas på huset, för det är på samma ställe som jag har sovrummet, så jag åker bort med vagnen så jag slipper höra. Bor ju i sovrummet nu för tiden, när fläkten står och för väsen nere. Så detta blir bästa alternativet för mig. Jag får vara lite ego nu för att fixa allt väsen som är runt mig.

Trotsar faktiskt tröttheten nu för att se Duplantis hoppa finalen i Diamond league. Känner att den vill jag se, så nu har jag prioriterat mycket vila i em för att orka se den. Måste planera precis allt 😊

Annars har det inte hänt så mycket idag. Så jag hoppas på en bättre dag imorgon.

Hoppas ni har haft en bra dag.

/P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s