Det blir aldrig som jag tänkt mig.

Nä idag var det vädret som satte stopp för min plan med vagnen. Igår såg det så bra ut, i morse hade det ändrats, jo då ösregn både kör o sön. Då bestämde jag mig för att nä det inget Fricamp denna helg, jag få bo på parkeringen i stället. Det går lika bra det.

Idag var Anders och hämtade ställningen så precis i detta nu så bygger dom den för fullt, det är ett jädra väsen utanför, funderar på om jag ska smyga mig iväg till vagnen redan nu. Vi får se. Har iaf fyllt vatten o allt är klart inför imorgon, då är det bara gasolen som skall på sedan kan jag vara där länge om jag vill.

Har vilat mycket idag för ryggen är inte bra än men mycket bättre, vissa rörelser funkar inte men annars helt ok. Känns bra så jag ringde inte idag. Det går nog över snart hoppas jag.

Hoppas att ni har haft en bra dag.

/P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s