Hamra och spika och ….

Det är väl typ det som gjordes idag. Dom började runt 11 kanske, jag ska inte säga säkert för idag har jag inte haft koll på klockan.

Det va Erik, Marcus och Coffa som stod där uppe och fixade medan Anders stod för markarbetet. Det tog ca 3 timmar sedan var det bytt och nästan klart. Regnet kom den sista halv timmen, så nu är det bara sista målningen kvar och den får Anders göra i morgon fm, förhoppningsvis utan regn. Sedan är det klart. Ställningen skall lämnas tillbaka i morgon så det måste målas snarast, så vi hoppas på bra väder i morgon fm.

Anders tog en liten paus för att åka till Biltema åt mig. Jag gör nu ett nytt litet projekt som jag inte riktigt vet vart det ska sluta, men jag gör detta oxå på en pinne. Jag och pinnarna samarbetar inte riktigt för att pinnen ligger inte stilla 😩. Så ett par små tvingar fick han inhandla åt mig så nu jädrar sitter den fast 😊

Vet inte riktigt vad jag gör men det är kul med Makramé det vet jag.

Jag o Ruffe har varit i vagnen hela dagen och hjälp vad vi har sovit. Det är lugnt och tyst och inga intryck så det var sååå skönt att sitta där. Vi skulle vila en stund tänkte jag så vi lade oss och sedan sov vi gott i nästan 2,5 timme 😲. Det var skönt och välbehövligt antar jag.

Så det blir en dag där ute i morgon oxå. Det smattrade så gott på taket när det regnade så vi sov gott 😴.

Hoppas ni har haft en fin dag.

/P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s