Tyst i rummet nu…

Igår ringde dom och sa att det var dax att stänga av fläkten i köket. Gissa om det blev tyst på bottenvåningen. Så skönt kan jag säga för nu kan jag sitta här nere igen utan att få huvudvärk.

På Torsdag kommer dom och skall borra igen och göra ett nytt test för att se om betongen har torkat. Jag hoppas det så att vi inte behöver sätta på fläkten igen. En sak har varit positiv med den och det är att vi har haft golvvärme i köket. Det har varit så varmt o skönt på golvet så det är nästan så att jag vill ha den kvar.

Det är inte bara jag som har gillat värmen på golvet.

Våran lille fryslort har suttit där många ggr när han har tyckt att det har varit kall här inne. Vi har haft altandörren öppen på dagarna för det har blivit för varmt här inne tycker Anders och då kan jag tycka att det blivit lite kyligt o det är då jag har hittat honom sittandes där på värme mattan.

Igår fyllde våran lille 2 år. Jag fattar inte att vi snart har haft honom i 2 år. 19/11 hämtade vi honom. Helt sjukt vad tiden går fort.

Liten blir stor ❣️

Hoppas att ni har får en bra dag.

/P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s