Nu kom han med borren….

Nu har en kille varit här och mätt fukten på golvet igen. För en gångs skull så hade vi tur. Fläktarna har gjort sitt så det räcker med 3 veckors oväsen, han tog med sig fläkt o värmemattorna.

Så nästa vecka hoppas jag att dom kommer o lägger golvet så att vi kan se att nu börjar det hända saker.

Var till Ikea o skulle beställa alla delar till köket häromdagen men då hittade dom massa fel i våran beställning så vi fick inte beställa det. Hon i kökinformation hade inte tid att hjälpa oss utan vi skulle få beställa en ny tid för att fixa till det. Det gjorde vi inte, vi har inte den tiden så vi kan vänta i 14 dagar på en nytid.

När vi var in så fanns nästan alla vitvaror på vårat varuhus utom ugnen. Anders åkte tillbaka dagen efter för att fixa allt, han var där mitt på dagen och då hade dom tid att hjälpa honom men då uppstod nästa problem ALLA vitvaror var slut!! Alltså helt sjukt att dom inte fanns kvar. Jaha vad gör vi nu. Anders blev lite irriterad så han åkte förbi Elgiganten på vägen hem och där hittade han både Micro, ugn och diskmaskin. Så han beställde det där. Dom hjälpte honom att kolla mått o så, så att allt skall passa.

När han väl kom hem så var det bara att gå in på Ikeas hemsida o börja leta vart i landet som våra varor finns. Tyvärr så skickar dom inte mellan varuhusen så vi får nu åka och hämta själva. Vi bor i Karlstad området så i morgon bär det av en tur till Uddevalla för att hämta kylskåp mm och lördag bär det av till Västerås för att hämta fläkten och lite annat som fanns där. På måndag kommer själva ”köket” alla lådor o skåp med lastbil, så vi måste röja i v-rummet där vi nu har köket för att få plats med allt.

Jag förstår inte hur vi skall få plats med allt det vi köpt för nu börjat det bli kaos 🙈, fy vill bara bo på hotell nu o slipp se allt som ger mig intryck, som jag inte klarar av. Det blir bra i slutändan.

Hoppas ni har en bra dag!

/P

2 reaktioner på ”Nu kom han med borren….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s