Ingel kakelnisse …

Nä det kom ingen idag (torsdag) och kallade som vi trodde. Snopet men så kan det vara i dessa tider med förkylningar för en själv eller barnen. Vi får se om han dyker upp i morgon. Jag hoppas verkligen det så att allt blir klart i början av vecka som tänkt.

Vi var iaf till Ikea idag och köpte en till låda som vi kom på att vi vill ha i ett skåp. Det är nu när allt är på plats som vi upptäcker att, å en sådan ska vi nog ha där eller det fattas en sak där. Man måste bara nog bo in sig innan allt blir perfekt. När vi ändå var där så köpte vi nya grytor o lite annat smått o gott som vi tänker byta ut nu, tallrikar och bestick mm blir oxå nytt.

Jag vet iaf att jag vill ha ett nytt köksbord och det skall vara runt med 4 stolar, men att hitta ett sådant det blir svårare, jag har en bild i huvudet om hur jag vill att det skall vara, sedan om det blir så det återstår att se.

Hoppas ni har haft en bra dag.

/P

En reaktion på ”Ingel kakelnisse …

  1. Synd att ingen kom och min snickare som skulle komma med papper på vad det kommer att kosta med nytt tak på min stuga, min ateljé, han kom inte heller.
    Jag har alltid velat ha ett runt köksbord, men det tar mycket mer plats än vad man tror.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s