Får man bli för…………?

Ja det får man när han lyser med sin frånvaro även idag !!! Är så irriterad så jag kokar snart. Allt hänger på honom nu att han ska göra sitt kakel så dom andra kan komma o göra färdigt sitt så vi får ett fungerande kök igen. Undrar hur länge man måste vänta ???? Nog om det!!

Lite ljus igen då är iaf lite roligare att prata om👍🏻

Dom jag gjorde igår blev ju helt misslyckades så idag provade jag att ta vanlig stearin med lite färg i. Tyvärr så tog jag lite mycket röd färg, jag ville ha den rosa men det blev en julröd 9:e Bubbla istället vilken miss 😂 några små skavanker i färgen uppepå men den blev fin ändå så den får vara så.

Ville även göra om den gröna för den gillade jag men där var jag för snål på färg istället så den blev knappt ljusgrön 😂

Man lär så länge man lever 😊. Jag har inte gett upp än utan fortsätter att experimentera, jag har ju alltid dom vita att falla tillbaka på. Dom gör jag oxå så snart finns det massa ljus om någon vill köpa. Kolla insta kontot: ljusdrom 👍🏻

Någon som vet om man kan länka härifrån inlägget till Instagram?? Om det går, hur gör jag isåfall??

Hoppas att ni alla haft en bra dag!

/P

6 reaktioner på ”Får man bli för…………?

  1. Trist med hantverkare som bara lovar och lovar … hoppas han kommer idag!
    Gillar dina ljus … någon gång ska jag testa själv att göra egna 🙂
    Ha en bra tisdag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s