Lite mera ljus mm

Idag kom han helt plötsligt, han slipade väggen o sedan försvann han igen o inte har jag sett honom sedan dess. Bara att hoppas på att han kommer i morgon. Vågar jag hoppas??

Idag fick jag ett meddelande på insta om att någon ville köpa några ljus 👏🏻 jag blev så glad, så roligt när någon annan oxå gillar det jag gör.

Det blev några vita idag. Det är så härligt att bara sätt på plattan och sedan vänta, sedan fylla formarna och sedan vänta i ca 6 timmar innan dom har stelnat och är klara. Jag vilar mycket mellan alla moment och det behöver jag just nu så det är jätte bra.

Jul röd och en grön tyckte jag passade bra nu inför julen 🎄

Provade även detta med färg igen, men det är svårt att få dom bra. Formen till Damen och Herren har jag förstört invändigt så det blir några fåniga ränder som inte skall vara där, det är inte kul men inget jag kan göra något åt tyvärr. Jo klart det finns något att göra, bara att köpa nya men det får jag vänta med lite.

Det är iaf en rolig hobby! Jag gillar den.

Ni får ha en bra Torsdag.

/P

En reaktion på ”Lite mera ljus mm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s