Det var en fin morgon

I morse. Jätte fin himmel som lös på oss när vi tog en morgon promenad.

Sedan har jag gjort färdigt några tavlor som jag började på för ett tag sedan.

Rätt nöjd faktiskt. Säljer om någon vill ha. 100kr/st + frakt eller hämtas här.

Det tråkiga/roliga med tavlorna är att jag bara kan göra en sådan tavla av varje motiv. Jag gör ju dom för hand så det blir svårt att få dom identiska 😊 men roligt är det o göra dom.

Förändringarnas tid är på g. Anders har bytt jobb o skall börja det nya på måndag o kommer vara borta på veckorna. Visst jag förstår hans förändring att han vill byta när han inte trivs och det är stressigt MEN nu är jag lite ego jag vet, men jag funderar på om jag verkligen klarar detta ansvar som kommer ligga på mig nu, allt här hemma o så. Det måste ju gå. Hade jag varit frisk så hade jag bara tyckt det var kul men nu är det som det är o jag är långt från frisk, men det får gå som det går. Det kan inte bli mer än kaos och då får det väl bli det då. Allt löser sig säkert efterhand 😊

Hoppas nu alla får en bra helg.

/P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s