Denna vecka blev ……

Den blev som jag trodde. Fy min hjärna är avstängd nu efter allt jag har gjort.

I måndags så var jag till Försäkringskassans medicins mottagning på CSK och träffade en läkare som skulle skriva till F-Kassan o säga sin version av hur hon upplever mig. Det tog 2 timmar med paus på 15 min. Jag somnade i pausen kan jag säga. Jag var helt slut efter dom första 45 minuterna. Sov flera timmar efter att jag kommit hem. Huvudvärken kom smygandes på em som förväntat.

Tisdag så vilade jag hela dagen för jag kände att mitt huvud var slut. Hjärntröttheten slog ut mig tyvärr, så det blev en dag i sängen.

Onsdag så Skulle jag tillbaka fast då skulle jag träffa en psykolog som hade samma uppdrag som läkaren. Fick göra massa test hos honom som jag tydligen gjorde för 2 år sedan hos psykologen på neurologen, men det kommer inte jag ihåg. Nu skall dom jämföra testerna o se om något blivit bättre. Somnade inte i den pausen men hade han inte kommit in när han gjorde efter 10 min så kan jag lova att jag hade somnat där oxå. Sov flera timmar när jag kom hem igen.

Idag skulle jag på mammografi på CSk så kan säga det har varit lite mycket denna vecka så i dag efter hemkomst så har jag sovit två ggr och bara slappt hela em.

Så där av har jag inte orkat att vara inne här fast jag skulle gärna vilja läsa era bloggar men jag får ta igen det när orken är tillbaka 😊

Min almanacka kom idag. Jag gör egen via en sida på nätet så jag får den som jag vill ha den. personlig almanacka heter sidan. Jag gjorde den på telefonen denna gång, brukar alltid använda datorn, men den krånglar så det fick bli telefonen denna gång. Eftersom jag har gjort en grund mall där tidigare, så är det fort gjort. Jag reagerade på att den blev dyr, jag tycker alltid att den är billig men ja ja dom har väl höjt priset, som allt annat tänkte jag. När den kom förstod jag varför den blev dyrare än dom andra jag har gjort förr om åren. Detta är 3:e året jag använder denna almanacka.

Egen fram och baksida.

Det gör den mer personlig.

Jag fattade fort vad som gjorde priset. Hahaha

Den var dubbelt så stor som den jag brukar göra. Ja ja så kan det bli ibland men det får funka nästa år. Vill inte ha en sådan stor men men är man klantig o inte kollar noga vad man gör så får jag väl skylla mig själv 😁 det är iaf mer plats att skriva på.

I morgon skall jag skicka med Anders 3 änglar när han ska på massage. Sedan skall jag gör 2 vita när jag orkar. Det är så roligt att andra gillar det jag gör. Jag blir så glad, det är väl ett täcken på att det jag gör kanske inte är så fult och dåligt ändå 😊

Flera garnnystan och Snorrar skall oxå göras när jag orkar, dom är tydligen poppis 🙈

En vän har hjälpt mig att göra en sida där alla mina handarbeten finns, jag allt jag gör med mina händer kallar jag för handarbeten. Flera har tyckt att jag skulle skaffa en sådan sida där allt finns. Det är sådant jag gör och gärna säljer för jag har så mycket av det, saker jag inte säljer utan bara visar upp vad jag har gjort. Har haft en sådan sida länge men gillar den inte, så nu fick min vän göra en annan sida på denna plattform istället.

Den gamla sidan heter: pgahandarbeten.blogspot.com

Långt och krångligt, och den är gammal men uppdaterad 2020 någon gång.

Pgahandarbeten.art.blog

Heter den nya tydligen. Den är jätte bra tycker jag. Tack så mycket för din hjälp, du vet vem du är💐 namnet är iaf lite kortare. Kolla gärna👍🏻

Kolla gärna oxå på Instagram. Ljusdrom och pgahandarbeten.

Hoppas att ni haft en bra vecka

/P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s