En lugn o stilla helg…

Ja i torsdags kväll kom gubben hem efter första veckan i Norge av Mån-Tors. Vi har pratat mycket i helgen om för o nackdelar med detta jobbet o hur jag ska göra här hemma. Det blir ju mycket åt mig men jag ska inte göra mer än jag gör nu för det funkar inte. Så får vi hjälps åt på helgen när han kommer hem, med det jag inte kan göra.

Det är ju viktigt nu att jag inte hastar på o tror jag är frisk, då blir det snart kaos o då brakar det igen och ett nytt bakslag är det sista jag behöver nu.

Det blev lite stjärnor 🌟 framtaget i dag o ljus på bordet. Byta gardiner o sådant får bli allt eftersom. En sak i taget mot jul 🎄

Har pysslat lite mellan vilan. 2 änglar på g.

Åå tycker dom är så fina ❣️

Nja inte nu kanske men när dom är klara så blir dom så fina.

I morgon blir en slapp dag för på Tisdag skall jag till grannkommunen några mil bort på sista utredningen. Sedan är det bara att vänta på svaret. Nytt läkarintyg finns nu iaf fram tills sista Februari, hoppas bara nu att f-kassan godtar det.

Hoppas att ni haft en bra helg.

/P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s