I måndags kom beskedet ….

Läkaren från Försäkringskassans medicin ringde. Hon skulle ha ringt på tisdagen så det gjorde inget att hon ringde en dag tidigare, då blev bara väntan kortare.

Tyvärr blev det som jag befarade, alla tester dom har gjort graderar dom från 0-4 där 0 är helt perfekt och jag klarar allt. 4 är ingen funktion fungerar. Lättast att förklara så. Jag fick på mina test 3+ så min hjärna är förstörd efter smällen. Så jag har fått en kraftig hjärntrötthet. Vissa saker klarar jag av men det tar för lång tid så att min hjärna stänger av för den orkar inte helt enkelt.

Det var absolut inget roligt besked, trodde väl iaf att jag har kommit lite längre än så på dessa 3 år som jag har varit hemma. Så nu är det upp till F-kassan vad som skall hända framöver. Så det är bara att vänta o se.

Tack och lov så har jag mina handarbeten som jag kan göra, dom gör jag ju i små korta stunder utan tidspress och mycket vila mellan och då funkar det ok, så läkaren var glad över att jag har hittat något litet att förgylla vardagen med, så jag inte går ner mig i träsket helt, som hon sa.

Det var det! Jag ger inte upp än jag ska kämpa vidare, fast nu ska jag inte kämpa för att komma tillbaka till jobbet utan att jag ska få en vardag som fungerar, familjen är viktigare än jobbet.

Hoppas ni får en härlig dag. Här är det nu ca 2 cm puder snö och -6 .

/P

6 reaktioner på ”I måndags kom beskedet ….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s