Nu snöar det ❄️

I går vid lunch började det lite smått att snöa ❄️

Jag blev så glad. Idag har det snöat mera stora flingor, dom kom det på fm när vi gick på promenad.

Syns väl inte så väl men snöflingor är såååå fina.

Härligt med snö ❄️

Det blir en annorlunda jul här, sjukstuga och äldsta grabben och ”sonhustru” kommer inte, så den förändringen kommer kännas men jag förstår. Det är förändringarnas tid nu, covid och annat virus 🦠 som härjar här hos oss.

Sofie ligger i feber just nu och halsont, 2 kompisar som inte har varit hemma när dom har haft symtom, som nu har smittat hela deras lilla ”gäng”. Tråkigt men så kan det bli. Covid och körtelfeber test taget, men tur så visade ingen av dom positivt. Dom andra proven dom tog får vi svar på i morgon. Läkaren tror på ett vanligt virus 🦠. Så vi hoppas på det.

Enligt väderappen ser jag nu så skall det vara kallt fram tills på söndag så jag/vi får nog en vit jul 🎄. Jag håller tummarna.

Jag har gjort en mindre variant av mina 👼

Julgranspyntet leker kurragömma med oss, så jag fick hänga upp något iaf i granen👼 vi tycker det blev fint ändå.

Dom sista var inte med på filmen men hänger nu fint i granen 🎄

Hoppas ni alla får en bra julvecka ❄️

/ P

En reaktion på ”Nu snöar det ❄️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s