Det var den julen ….

Julafton flöt på bra, inga fadäser eller så. S fick svar så ingen Corona eller körtelfeber,hon har idag tagit nytt prov för körtelfeber för läkaren ville det. Marcus kom och vi firade jul som vanligt. Så jul helgen har varit lugn förut några små fadäser 🙈

Motorn på Sofies epa skar på juldagen 😖

Jag har fått urinvägsinfektion och går nu på penicillin.

Rufus skadade tassen i går o kom in o blödde men när jag fick tag på vetrenären igår så konstaterade vi att pulpan i klon satt på utsidan klon??? Ringde vanliga vet idag o fick en tid kl 10 så nu kommer han snart hem och vetrenären ringde och berättade att det var ingen skada utan han har nog en sjukdom som gör att hans klor växer ihop, vi skall nu ge honom något tillskott och behandla honom som att han har den sjukdomen, för att konstatera den måste dom amputera en ”tå” men vetrenären tyckte inte vi ska det utan behandla honom som om han har den för att se om det kan bli lite bättre. Ev kommer han att tappa flera klos, ingen som vet.

Hoppas ni har haft en bra helg!

Så förut dessa små fadäser så har helgen varit helt ok 😁

Nu skall jag ta några dagars vila känner jag.

/P

2 reaktioner på ”Det var den julen ….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s